Transport colete Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Olanda, Belgia [RETUR]

Oferim servicii de transport persoane și coletărie de preluare direct la destinația dorită de dumneavoastră pe ruta dus-întors ROMÂNIA – AUSTRIA – BELGIA – SLOVACIA – CEHIA –  GERMANIA – OLANDA. Avem cele mai accesibile prețuri de pe piață. Vă depășim așteptările de fiecare dată cu servicii de transport de pasageri și colete de calitate superioară.

Livrăm colete în sistem Door-to-Door (din uşă în uşă) în AUSTRIA – BELGIA – SLOVACIA – CEHIA –  GERMANIA – OLANDA și RETUR și retur
 

Cu o simplă comandă pentru serviciul de curierat, pachetul tău va ajunge la destinație în cel mai scurt timp cu putință la destinație. Totul la cele mai bune tarife.

Avem plecări zilnice din România către Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Olanda, Belgia și retur

Transportul de persoane și de colete se efectuează direct la adresa solicitată de client și de colectare.

Ridicarea se face de obicei și la adresă, cu excepția orașelor mai mari și mai aglomerate, unde preferăm să mergem în zonele mai puțin aglomerate ale locației călătorului.

Programul de preluare colete ROMÂNIA – AUSTRIA – BELGIA – SLOVACIA – CEHIA –  GERMANIA – OLANDA

Euro – Trans are un orar flexibil și, astfel, oferă clienților săi curse zilnice către Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Olanda, Belgia, dar și pentru a se întoarce în România, oferind confort și siguranță cu microbuzele sale, pentru a ajunge ușor și rapid la destinație.

Sunați acum!